Ο Στέλιος ζει και εργάζεται στη Λευκωσία της Κύπρου. Είναι ιδρυτής της Ice Box Records και δραστηριοποιείται παράλληλα ως μουσικός παραγωγός.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει δώσει δυναμικά το «παρών» στη νυχτερινή ζωή της πόλης, καλύπτοντας σημαντικά events με απόλυτη επιτυχία. Φαίνεται να είναι αρκετά δημοφιλής στους νέους. Έχοντας μελετήσει σοβαρά τη μουσική παραγωγή, έχει σκοπό να φτιάξει δημιουργίες που θα απευθύνονται σε διαφορετικούς τύπους κοινού και μπορούν να αξιοποιηθούν από πολλούς Dj, ανάλογα με το στυλ του καθενός..
Είναι ιδιαίτερα δημιουργικός, ανήσυχος και φιλόδοξος, ενώ συνεχώς ψάχνει για νέους τρόπους έκφρασης. Κάνοντας το πάθος του επάγγελμα και παραμένοντας συνέχεια ενεργός, είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να εξελιχτεί και να ξεχωρίσει με τη μουσική του.
Το μεγάλο του όνειρο είναι να συνεργαστεί ως παραγωγός με μεγάλους Έλληνες αλλά και ξένους παραγωγούς, δημιουργώντας ανεπανάληπτες επιτυχίες.
Το 2017 θα είναι σίγουρα η χρονιά του, καθώς έχει προγραμματίσει σημαντική συνεργασία με γνωστή εταιρία στην Κύπρο, ενώ σκοπεύει να συμμετέχει δυνατά σε events, γάμους και κάθε είδους εκδηλώσεις.

Nicosia Cyprus Kypros

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

-

GPS:

1, 1

Τηλέφωνο:

-

Ιστός:

-

ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ DJ