Ο Dj Akis προέρχεται από μια οικογένεια καθαρά μέσα από το χώρο της μουσικής και της διασκέδασης. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, ξεκίνησε με αργά και σταθερά βήματα βοηθώντας στην ηχητική κάλυψη του Poly party σε μεγάλες εκδηλώσεις και παιδικά πάρτυ, έπειτα παίζοντας μουσική στα δικά του πάρτυ και των φίλων του, όταν πριν χρόνια δέχθηκε μια πρόταση να διασκεδάσει ένα ολόκληρο γυμνάσιο στη χοροεσπερίδα που διοργάνωναν. Έπειτα από εκείνη την καταπληκτική βραδιά που όλοι πέρασαν υπέροχα, το χόμπι έγινε επάγγελμα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή ο Dj Akis έχει αναλάβει από παιδικά πάρτυ 2 χρονών, σχολικές εκδηλώσεις δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, αποκριάτικα πάρτυ, εφηβικά πάρτυ, έως πάρτυ ενηλίκων με απόλυτη επιτυχία.

Επίσης, στο βιογραφικό του έχουν συμπεριληφθεί γνωστές εταιρείες που διοργάνωσαν την χριστουγεννιάτικη ή την αποκριάτικη εκδήλωση τους, καταστήματα που έκαναν τα εγκαίνια τους, όπως επίσης καφετέριες και χώροι διασκέδασης που ήθελαν μια διαφορετική νότα για κάποιο ξεχωριστό event τους.

Τέλος έχει διοργανώσει ξεχωριστά θεματικά events σε γνωστές καφετέριες της Αττικής (RnB βραδιές, Ελληνικές βραδιές, DISCO βραδιές, Latin βραδιές, Hawaiian βραδιές, Beach parties) με μεγάλη επιτυχία!

Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αθήνα

GPS:

37.9815432, 23.7225177

Τηλέφωνο:

-

E-mail:

-

Ιστός:

-

ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ DJ